LOGO for printing.

Skyd genvej til succes - Det er helt frivilligt

Frivilligcitat

Det fede ved Ungdommens Røde Kors er at prøve noget nyt af.
M. Ali, frivillig i Ungdommens Røde Kors

Blog fra frivilliglivet

Troels Græsholt-Knudsen

Troels

Er et sted mellem stress og spænding. Fik ideen til at lave mad som støtte i fredags. Vi laver maden gratis og sælger den til de studerende. Fandt nogen, der ville give os mad i mandags – 14 butikker! Henter maden i dag, tirsdag. Laver den i morgen. Der er ikke langt fra ord til handling her.


Laura Toftegaard Pedersen

Laura

Pludselig er vi over 20.000 mennesker! Der er styr på det hele. Jeg bare er en lille del af et kæmpe, toptunet apparat. Hvert minut er planlagt af de mere end 100 frivillige unge, som har arbejdet på demonstrationen. Alle detaljer er på plads. Selv vejret er med os.


M. Ali Abbasi

Ali

Vi diskuterer alle emnerne sammen, før vi træffer beslutninger. Det er det fede ved Ungdommens Røde Kors. De frivillige styrer alle aspekter af arbejdet. De overordnede visioner, de konkrete beslutninger, den praktiske udførelse. Og så er der intet bureaukrati at kæmpe mod, hver gang man ønsker at prøve noget nyt af.


Cecilie Brøndum Boesen

Cecilie

Jeg cykler hjem over Dronning Louises Bro. Glad og fyldt med energi. Utroligt, hvad frivilligt arbejde et par timer søndag formiddag kan gøre for humøret. Og fantastisk, at indvandrerkvinder kan lære at cykle på et par søndage i Hans Tausens Park.